Päiväkirja opiskelijaelämästä Aachenissa, Saksassa lukuvuonna 2005-2006.

lauantaina, syyskuuta 17, 2005

Hiljainen lauantai

Kävin kävelyllä kaupungilla puolen päivän maissa siinä toivossa, että olisin löytänyt jonkun edullisen vaatekaupan. En löytänyt, joten palasin tyhjin käsin kotiin. Tai en aivan tyhjin käsin, koska paluumatkalla päätin käydä katsomassa mitä paikallisella Lidlillä on tarjottavanaan. Olin positiivisesti yllättynyt, koska Aldin jälkeen valikoima tuntui olevan laajempi. Ainakin tuotemerkit olivat minulle entuudestaan tutumpia, joten ostosten tekeminen oli helpompaa. Lidlistä sai jopa jauhelihaa vakuumipakkauksessa, Aldin pakastetun tavaran sijaan. Löysin myös tyydyttävän valikoiman mausteita ja ostin oreganoa. Lidlissä oli muitakin mausteita kuin suolaa, valkopippuria ja paprikaa. Pistin myös merkille, että Lidlin olut oli pakattu lasipulloihin.

Kotiin palattuani otin noin neljän tunnin nokoset ja heräsin seitsemän maissa. Tästä ei mennyt kuin tovi ja neljäs kämppiksemme, Matias Suomesta, ilmestyi paikalle.

Illalla päätimme lähteä katsastamaan Aachenin lauantaista yöelämää. Kadut olivat todella tyhjiä eikä ketään tuntunut näkyvän missään. Kävimme parissa kuppilassa, mutta niissä meno oli kuin arkipäivänä. Ehkä jossakin oli jotakin, mutta emme vain tienneet missä. Tai sitten kylmän sään takia kaikki vaan jäivät kotiin. Minulla oli talvitakki päällä, eikä se ollut yhtään liikaa. Lämpötila oli arviolta viiden ja kymmenen asteen välillä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

<< Home