Päiväkirja opiskelijaelämästä Aachenissa, Saksassa lukuvuonna 2005-2006.

keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Destination: Berlin

Tilasin pari kuukautta sitten easyJetiltä lennon Berliiniin. 38 euroa edestakaisesta lentomatkasta ei jättänyt enää edes tekosyille tilaa. Edellisestä reissusta maaliskuun alussa jäi jotenkin hyvä maku. Lähden siis tänään. Viikoksi. Yksin.

Miksi ihmeessä yksin? Siihen on montakin syytä. Täällä Aachenissa ei ole enää kovin montaa tuttua jäljellä, koska lähes kaikki ovat lähteneet jo kotiin. En ole kyllä paljon ketään yrittänytkään houkutella mukaan. Yksin matkustaessa voi olla omat puolensa. Ainakin isolla porukalla aina on tullut niin ajateltua. No nyt jää nähtäväksi.

Pyrin viettämään mahdollisimman monta yötä paikallisten luona ja seurassa. Olen saanut pari kontaktia Hospitality Clubin kautta, ja yöpaikkakin on jo muutaman tyypin luota tiedossa. Yöpaikan saanti tätä kautta olisi ollut luonnollisesti isommalla porukalla vielä hankalampaa.

Jos vain suinkin mahdollista, yritän kirjoitella matkan varrelta lyhyitä kirjoituksia. Tämä on viimeinen reissu, jonka teen vaihtovuoteni aikana, koska paluulento Suomeen on jo 31.8.

3 kommenttia:

Blogger PA kommentoi...

Melkein käy kateeksi. Kerro terveisiä Berliinille.

16 elokuuta, 2006 22:37  
Blogger Oskari kommentoi...

PA: Kerroin. Sanoi terkut myös sulle.

17 elokuuta, 2006 10:15  
Anonymous Anonyymi kommentoi...

Very nice site!
»

28 elokuuta, 2006 01:07  

Lähetä kommentti

<< Home