Päiväkirja opiskelijaelämästä Aachenissa, Saksassa lukuvuonna 2005-2006.

keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Saksa on sekaisin

Eilistä luentoa oli siirretty kahdella tunnilla eteenpäin professorin toimesta, koska Saksa pelasi Ecuadoria vastaan neljältä, ja kaikkienhan piti tietysti se nähdä. Kun luento sitten lopulta loppui vartin yli kahdeksan, en kerennyt enää lähteä Kölniin seuraamaan isompaan väentungokseen Ruotsin ja Englannin mittelöä.

Enkä toisaalta olisi ehkä halunnutkaan lähteä. Meno vaikutti aika hulvattomalta jo Aachenissakin. Täysin jalkapalloilulle pyhitetty Pontstraße oli puoli yhdeksän aikaan täysin tukossa. Odottelin pysäkillä kiltisti saapuvaa bussia, ja ihmettelin, millaisessa poliisiautosaattueessa meinasivat saada sen tulemaan siitä massasta läpi.

Hetken kuluttua paikallisen linja-autoyhtiön, ASEAG:n, toimihenkilö tuli radiopuhelimensa kanssa kyselemään pysäkkiläisiltä, mihin he olivat menossa ja neuvoi sitä mukaa siirtymään hieman syrjempään pystytetyille väliaikaispysäkeille.

–Eipä vaikuta mun elämään millään tavalla, olisi näin ollen minulta täysin valheellinen toteamus jalkapalloilun MM-kisoista vuonna 2006. Huolimatta siitä kiinnostivatko ne minua vai eivät.

2 kommenttia:

Blogger --KATA-- kommentoi...

Voi Luoja, kerro minulle siitä. En ole voinut mennä kotiin kohta kahteen viikkoon, asun miehen luona joen toisella puolella. Yritin käydä, mutta koska asuntoni sijaitsee edelleen siinä Rudolfplatzilla, niin se on aika hankalaa. Ja jos massan läpi pääsee sisään, ei kuule mitään, paitsi siis melua. Joo, ei vaikuta ei.
Meilaa jos olet tulossa Kölniin ja kaipaat seuraa!

23 kesäkuuta, 2006 12:28  
Blogger Pipsa kommentoi...

joo, weiss es. en ole ainoa freskoa kuvannut. mutta toisaalta, onhan doomikin kaikkien kölnissä käyneiden albumeissa - siitäkin huolimatta, että se on kaksiulotteisena ihan tylsiö. juhannusta sinne aacheniinkin.

23 kesäkuuta, 2006 18:07  

Lähetä kommentti

<< Home