Päiväkirja opiskelijaelämästä Aachenissa, Saksassa lukuvuonna 2005-2006.

lauantaina, elokuuta 19, 2006

HC-meininki

Perjantai-iltana lähdimme sovitusti Fernandon kanssa Hospitality Clubin tapaamiseen. Itse asiassa saavuin läheiselle metroasemalle Eberswalder Straßelle myöhässä, josta Fernando tuli minut noutamaan.

Kuppilassa oli erään pöydän ääressä istuksimassa jo kymmenkunta henkeä. Itse tapaamisen järjestäjä ja kaksi muuta saksalaista, yksi ranskalainen pariskunta, yksi puolalainen, yksi valko- ja yksi tavallinen venäläinen, yksi Hollannissa asuva amerikkalainen, sekä yksi suomalainen. Alkuhämmennyksen ja esittelyiden takia en aluksi tajunnut, mutta sitten myöhemmin hoksattuani, että istuimme juurikin samassa baarissa jossa olin istunut iltaa myös edellisellä reissullani, tunne oli melko sanoinkuvaamaton. Baarin nimi oli muuten "An einem Sonntag im August", joka on vapaasti käännettynä "Eräänä elokuisena sunnuntaina".

Myöhemmin illalla siirryimme läheiseen Mauerparkiin eli muuripuistoon, jossa oli meneillään jonkinlaiset elokuvafestivaalit. Ehkä muutama sata henkeä vetävä amfiteatteri oli varustettu isolla kankaalla, johon sitten heijastettiin lyhytelokuvia. Ylhäällä kukkulalla oli isoja keinuja, joista puisto on myös ilmeisesti kovin tunnettu. Elokuvia pystyi tiirailemaan myös niissä kiikkuen.

Napattuamme herkulliset ja melko edukkaat parin euron dönerit eräästä Berliinin ehkä tuhannesta dönerravintolasta, menimme istumaan iltaa luo yhden HC:laisista. Poistuimme kuitenkin Fernandon kanssa ennen muita, napataksemme Jorgen mukaan eräältä metropysäkiltä ja jatkaaksemme iltaa kaupungissa vielä hieman pitempään.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

<< Home