Päiväkirja opiskelijaelämästä Aachenissa, Saksassa lukuvuonna 2005-2006.

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Tenttikauden alku

Tenttikausi alkoi tänään kivasti saksan kokeella. Eipä ollut mikään kovin vaikea, koska tunsin jotain osaavani. Luvassa olisi vielä pari oikeatakin tenttiä: yksi suullinen (17.2) ja kaksi kirjallista (21.2 & 3.3). Sitten alkaakin jo helpottamaan ja melkein koko maaliskuun voikin viettää lomaillen.

Tällä hetkellä suunnitelmissa ovat ainakin reissut Amsterdamiin, Haagiin, Brysseliin, Berliiniin ja Pariisiin. Unohtamatta tietenkään Suomeen suuntautuvaa viikon mittaista reissua! Näistä lentoliput ja hostellit on varattu jo Berliinin reissulle 4.-8.3. Suomeen olen myös lentolippuni tilannut. Muut ovat vielä enemmän tai vähemmän suunnittelupohjalla. Pariisiin lähden kuitenkin yhdeksi viikonlopuksi huhtikuun alussa. Amsterdamiin ja Haagiin ehkä jo tässä kuussa, kun eräs hollantilainen kurssikaverini ehdotti pienimuotoista autoilureissua.

Asuntoasia etenee siten, että minulle on luvattu nyt uusi asunto alkaen maaliskuun alusta. Sinne asti pitäisi koittaa vielä kärvistellä tässä homeluukussa.

Nyt pitänee rientää tutkiskelemaan Dijkstran algoritmia sekä Huffmanin ja Hemmingin koodausta.

3 kommenttia:

Blogger Oskari kommentoi...

Tässä sen taas näkee, kun tenttikausi alkaa niin kirjoitusvireet pahenevat.

08 helmikuuta, 2006 23:06  
Blogger Palle kommentoi...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

10 helmikuuta, 2006 15:16  
Blogger Palle kommentoi...

En se osaa kirjoittaa minäkään...:D Tässä korjattu versio kommentista:

Pidellyt kiireitä niin en ole ehtinyt käymään täällä hetkeen. Tiinalla on täällä sama homma, että kämppä on aivan homeessa. Se on kyllä etsimässä ranskalaisten kavereidensa kanssa uutta kämppää muutenkin jo koko ajan.

Niinhän se on, ettei terveyden kanssa ole fiksua alkaa pelleilemään. Vaikka joutuisitkin maksamaan jonkun verran extraa, kannattaa tosiaan miettiä, että ottaako riski astman tai muun saamisesta ja säästää pari sataa vai valita se toinen vaihtoehto. Toivottavasti homma menee kuitenkin niin, että pääset nopeasti uuteen kämppään ja saat samalla rahasi takaisin. Itseäni vähän taidettiin kusettaa takuun takaisin maksamisessa, mutta pääasia oli vain päästä pois 26-vuotiaiden lasten asunnosta. Olen tyytyväinen.

Tsemiä Saksan pojan maalle tentteihin ja muutenkin. Meillä tosiaan alko jo kevätlukukausi, joten opiskelemaan joudun minäkin. Vähän eri asenne tähän hommaan nyt kuin syyskuussa edellisen lukukauden alkaessa :D.

10 helmikuuta, 2006 15:20  

Lähetä kommentti

<< Home