Päiväkirja opiskelijaelämästä Aachenissa, Saksassa lukuvuonna 2005-2006.

torstaina, huhtikuuta 27, 2006

Katkaisuhoidossa

Sainpa tänään merkillisen päähänpinttymän hakeutua parturi-kampaajan käsiteltäväksi. Olin päättänyt hankkiutua talvipiiskasta eroon ja siirtyä kesälookiin. Siili sen olla pitää!

Itseltä kun ei hiustenleikkuukonetta löydy, painelin keskustaan etsimään liikettä joka suostuisi napsaisemaan letin lyhyeksi edulliseen hintaan. Eräs melko uskottavan tuntuinen parturi-kampaamo mainosti miesten hiusten leikkauksen hinnaksi 12,80 euroa. Niin, tässä aivan keskustassa nämä ovat näköjään kalliimpia, ajattelin ja painelin sisään.

Kysyin tiskin takana päivystävältä tyttäreltä, paljonko pelkkä hiusten nopea lyhennys koneella maksaisi. Vastaukseksi sain 12,80 euroa. Juuri kun olin poistumassa liikkeestä, minulle tultiin ehdottamaan harjoituskappaleena toimimista jolloin leikkaus olisi maksuton. Se vaihtoehto sattuikin soveltumaan paremmin budjetilleni.

Vaikka harjoittelijatyttö leikkeli melko varman oloisesti hiuksiani lattialle isoissa erissä, lopputuloksen tuli viimeistelemään kokeneempi leikkaaja.

Ja kun kaikki tämä lysti oli ohi, en voinut uskoa että se oli todella maksutonta. Hellyin antamaan harjoittelijalle hieman juomarahaa. Ei jotenkin kehdannut vaan ottaa niinkin hyvää palvelua ilmaiseksi.

Kun hiukseni taas hieman kasvaisivat, olisin kuulemma taas tervetullut katkaisuun.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

<< Home