Päiväkirja opiskelijaelämästä Aachenissa, Saksassa lukuvuonna 2005-2006.

perjantaina, elokuuta 12, 2005

Kokkailua: pastavuoka

Pastavuoka

  • 8 dl pastaa (n. 400 g kuivapastaa)
  • 250 g kinkkua kuutioina tai suikaleina
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 sipuli
  • 4/6 tomaattia (isoja/pieniä)
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • juustoraastetta
  • 200 g maustamatonta sulatejuustoa
  • 2-3 dl lihalientä (vettä ja lihaliemikuutio)
  • (muskottipähkinää)
  • (chiliä)
  1. Keitä pasta.
  2. Kuutioi ainekset.
  3. Kuullota pannulla sipuli, lisää kinkut, tomaatit ja oliivit.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla (voi laittaa myös esim. chilimaustetta).
  5. Sekoita pannulla oleva sotku pastan kanssa kattilassa ja kaada koko komeus voideltuun uunivuokaan.
  6. Kuumenna lihaliemi kattilassa ja sulata siihen sulatejuusto. Voit myös laittaa lihaliemeen lisäksi tavallista juustoraastetta.
  7. Kaada lihaliemi-sulatejuusto -yhdistelmä uunivuokaan makaronien päälle. Pinnalle reilusti juustoraastetta.
  8. Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia.
  9. Anna vetäytyä hetki.
  10. Nauti.


Valmis annos

Kiitokset ohjeesta Anulle!

1 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kommentoi...

Kylläpä oot löytäny maukkaan reseptin;)

Hyvää rallia sulle, ota lunkisti.
Terveisin: Tume ja Anu

11 syyskuuta, 2005 11:39  

Lähetä kommentti

<< Home