Kokkailua: pastavuoka
Pastavuoka
Kiitokset ohjeesta Anulle!
- 8 dl pastaa (n. 400 g kuivapastaa)
- 250 g kinkkua kuutioina tai suikaleina
- 1 dl mustia oliiveja
- 1 sipuli
- 4/6 tomaattia (isoja/pieniä)
- 1 tl suolaa
- mustapippuria
- juustoraastetta
- 200 g maustamatonta sulatejuustoa
- 2-3 dl lihalientä (vettä ja lihaliemikuutio)
- (muskottipähkinää)
- (chiliä)
- Keitä pasta.
- Kuutioi ainekset.
- Kuullota pannulla sipuli, lisää kinkut, tomaatit ja oliivit.
- Mausta suolalla ja pippurilla (voi laittaa myös esim. chilimaustetta).
- Sekoita pannulla oleva sotku pastan kanssa kattilassa ja kaada koko komeus voideltuun uunivuokaan.
- Kuumenna lihaliemi kattilassa ja sulata siihen sulatejuusto. Voit myös laittaa lihaliemeen lisäksi tavallista juustoraastetta.
- Kaada lihaliemi-sulatejuusto -yhdistelmä uunivuokaan makaronien päälle. Pinnalle reilusti juustoraastetta.
- Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia.
- Anna vetäytyä hetki.
- Nauti.
Kiitokset ohjeesta Anulle!
1 kommenttia:
Kylläpä oot löytäny maukkaan reseptin;)
Hyvää rallia sulle, ota lunkisti.
Terveisin: Tume ja Anu
Lähetä kommentti
<< Home